2017-07-10 07:26:52• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Szűz - Vegyes hatások érik ma

Napi horoszkóp július 10-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Talán ma olyan megjegyzéseket enged meg magának, amivel nagyon felbosszant valakit. Inkább a saját feladataira kellene figyelne. Ne avatkozzon bele a kollégái munkájába, mert azt biztosan nem fogják jó néven venni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr és a Hold is támadja a Bika jegyét. Ha teheti, ne vitatkozzon a feletteseivel, főleg akkor nem, ha nőnemű az illető! A családban ez az idősebb nőrokonokra vonatkozik, béküljön inkább ki velük.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz már az Ikrek jegyében tündököl, de a Szaturnusz szemben áll önnel. Úgy érezheti magát, mintha ólomsúly nehezítenék a lépteit… Állandóan közbe jön valami, amint hozzákezd a munkához. Sok kisebb szünettel vészelje át a napot!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Rengeteg mély értelmű gondolat fogan meg a fejében, de a társánál egyszerűen süket fülekre talál, bármit is mond. A mai napon egy váratlan találkozás fordulatot hozhat az életébe. Végre valóra válthatja egy tervét.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A mai napon annyi sok szeretetet és kedvességet tapasztalhat a környezete részéről, amennyiben már régóta nem volt része. Adja tovább az örömét! Legyen egy-egy jó szava a kollégáihoz, szomszédokhoz, ismerősökhöz és ismeretlenekhez!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vegyes hatások érik ma a Szűz jegyét. Ma jó esélyei lesznek arra, hogy olyan dolgokat véghez vigyen, amiről azt gondolta, soha sem fogja tudni megcsinálni. Az ingerültségével azonban elronthatja a saját örömét…
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sikerül megint felpaprikáznia a hangulatát. Ennek az a következménye, hogy bolhából ismét elefántot csinál… Elejét veheti a dolognak, ha mielőbb bármi rosszat mondana, tízig számol. Ennyi idő elég ahhoz, hogy lehiggadjon.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jó erőben van, fittnek és energikusnak érzi magát. Még ez esetben sem szabad azonban túlvállalnia magát. Ha minden este későig dolgozik, az még az ön végtelennek hitt energiakészletét is végképp lemerítheti.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Eddig talán megállta, hogy a háttérből figyelte a munkahelyi csatározásokat. Ma azonban feltámadhat önben is a régi becsvágy. Valóban, ha úgy érzi, hogy valamit ön tud a legjobban, akkor azt tegye is szóvá!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szép szerelmi kalandba csöppenhet a mai napon. Ám nem biztos, hogy tartós lesz a dolog, sőt, egy váratlan kalamajka is adódhat a flörtből… talán megjelenik egy féltékeny harmadik is!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az ön jegyében jár már. Szerencsés napra számíthat, a különös véletlen is a kezére játszhat. Pénzügyekben is jó fordulat várható.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Ne legyen türelmetlen: mindennek eljön a maga ideje. Valamilyen ötletét szeretné pénzre váltani, de eddig nem találta meg ennek az útját, módját. Ne adja fel a keresést, de ne akarjon mindent azonnal. Az idő most valóban önnek dolgozik.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: